top of page

DESPRE NOI

Suntem specializați în dezvoltarea și furnizarea de instrumente, informații și strategii de schimbare despre care s-a dovedit că ajută oamenii să își atingă potențialul, grupurile să lucreze în sinergie și organizațiile să fie sustenabile. Vă ajutăm să dezvoltați lideri eficace, echipe inovative și o cultură pozitivă la locul de muncă. 

Circumplex.jpg

Istoricul nostru

Fondată în 1971, Human Synergistics și-a construit o reputație globală prin inovațiile aduse în domeniul dezvoltării organizaționale. 

Ne mândrim cu faptul că ajutăm organizațiile din întreaga lume să își sprijine oamenii și să le crească performanța prin concentrarea pe schimbarea culturală, dezvoltarea leadership-ului și dezvoltarea echipelor. 

Human Synergistics Internațional a fost fondată de psihologul clinician J. Clayton Lafferty, Ph.D. și este condusă de Robert A. Cooke, Ph.D., CEO și expert în cultură organizațională. Cu sediul în Chicago, Illinois, lucrăm cu organizații din toate industriile și de toate dimensiunile prin intermediul birourilor noastre din 19 țări de pe întreg globul. 

Experiența noastră


Human Synergistics este specializată în măsurarea și dezvoltarea culturilor organizaționale, strategiilor de leadership, sinergiei în echipă și stilurilor individuale de comportament. Obținem aceste măsurători prin peste 35 de produse, inclusiv renumitele Organizational Culture Inventory® (Studiul de Cultură Organizațională), Life Styles Inventory™ (Stiluri și valori individuale) și Desert Survival Situation™ (Simularea de Supraviețuire în Deșert).

Toate serviciile noastre se bazează pe cercetări comprehensive, date solide și o dedicare continuă pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate și integritate, indiferent că facem evaluări, facilităm simulări de team-building, organizăm ateliere pentru consultanți și coachi sau oferim servicii de consultanță pentru implementarea sistemelor și materialelor noastre. 

Schimbăm lumea organizație cu organizație (Changing the World — One Organization at a Time®) și vă invităm să vă alăturați misiunii noastre! 

Echipa noastră

Echipa noastră operează pe întreg teritoriul României prin activitatea biroului din București. Aducem laolaltă o gamă largă de experiență și de cunoștințe pentru a ajuta organizațiile să își crească eficacitatea prin concentrarea pe schimbarea culturală, dezvoltarea liderilor și construirea echipelor. 

Scopul nostru este să vă susținem cu soluțiile potrivite și să vă livrăm o experiență calitativă în drumul spre dezvoltarea unor persoane motivate și autonome, unor lideri inspiraționali și eficace, și a unei culturi pozitive. Orice ați avea nevoie, echipa noastră dedicată și consultanții noștri experimentați sunt aici pentru a vă ajuta. 

Human Synergistics ROmania team.png

Echipa Human Synergistics România

Iuliana.png
Iuliana Stan

Managing Partner

Leti.png
Letiția Constantin

Consultant,

Client Partner

Adi.png
Adrian Dinu

Consultant

Gabi.png
Gabriela Hăituc

Manager Comunicare

Madalina.png
Mădălina Pleșca

Consultant, Project Manager

Diana.png
Diana Pop

Consultant,

Manager Operatiuni

Andreea.png
Andreea Coteț

Consultant, Project Manager

bottom of page